Empresa del mes: Montaweb

Montaweb, especialista en disseny web i màrqueting online

Ofereix, des de l’any 2001, un servei integral a les empreses que han iniciat un procés de transformació digital amb assessorament en disseny de pàgines web, disseny de botigues online, disseny de web mòbil responsive,  posicionament SEO, Email Màrqueting,  Fotografia de productes i disseny gràfic.

Els seus professionals treballen diàriament per servir el millor disseny web Sabadell per aconseguir que les empreses de la ciutat assoleixin els objectius més ambiciosos en l’àmbit digital, així com un creixement exponencial del nombre de visites i de les vendes online.

 

Descobreix els beneficis dels serveis de Montaweb en la teva empresa:

Pàgines webs mòbils i centrades en l’usuari. Els clients de Montaweb s’aprofiten dels avantatges de tenir un web adaptat als nous temps de la mobilitat i amb una experiència d’usuari excel·lent.

Botigues online que venen. Els qui encarreguen un disseny d’una botiga virtual a Montaweb reben un web que estructura molt bé els productes que comercialitzen i facilita molt la compra.

Webs més cercables. Montaweb compta amb un equip de professionals que treballa per afavorir la indexació dels webs dels seus clients en els principals cercadors d’Internet per augmentar les seves visites.

Webs més socials. L’agència proposa una estratègia de màrqueting online que apropa els serveis de les empreses de Sabadell als seus clients potencials, mitjançant l’ús adequat de les xarxes socials i de l’e-mail màrqueting.

Webs amb imatges més autèntiques. Els webs dissenyats per Montaweb es poden beneficiar de destacats fotògrafs de producte i diferenciar-se  dels de la competència amb fotografies de qualitat.

La millor imatge corporativa. Les empreses de Sabadell que contracten els seus serveis poden rebre un servei integral de disseny gràfic per millorar el branding corporatiu.

 

Montaweb proporciona el millor disseny web a les companyies que volen ser referents en el món digital.

Contacte

  • Josep Martínez
  • 08208 - Sabadell
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@ubsabadell.com

¡CSS Válido!