Empresa del mes: Lovesexing

Lovesexing, la teva botiga eròtica online de referència

Si t'apassiona l'eròtica i et mous amb facilitat per Internet, segurament hauràs sentit a parlar de Lovesexing, un sex shop online amb dues botigues físiques a Barcelona i que recentment ha obert també un nou establiment a Sabadell.

La capital del Vallès Occidental Sabadell ha estat l'escollida per al nou sex shop Sabadell de Lovesexing. Situada al carrer Pedregal, 8, la seva ubicació no pot ser més cèntrica ni estar millor comunicada en transport públic.

Igual que les seves germanes a la capital catalana, a aquesta nova botiga hi trobareu un negoci de l'eròtica modern i sensual, amb un ampli catàleg de llenceria, jocs eròtics, joguines sexuals i lubricants i cosmètica sexual de primeres marques.

Es tracta de tot un nou concepte de botiga eròtica a Sabadell, on l'experimentació, la creativitat i la comunicació visual són totals protagonistes.

Les botigues eròtiques de Lovesexing animen a entrar a tots els públics. Les antigues sex shops lúgubres i barroques ja no són tendència. A Lovesexing no sentiràs cap vergonya a l’entrar, ja que la lluminositat, el minimalisme i les dependentes t’enamoraran gairebé des del primer moment en què posis un peu a la botiga. Bada per la nostra botiga i ves de la secció d'articles més venuts a la zona de cosmètics sexuals, passant per l'apartat dedicat a joguines sobre la saga de 50 Ombres de Grey o l'espai dedicat a llenceria i disfresses sexys.

Els clients de Lovesexing troben tot el que necessiten, tant si es tracta de marques conegudes com si busquen articles novedosos de petites firmes.

Com a particularitat insígnia de la casa, les dependentes o Love Assistants de qualsevol de les 3 botigues de Lovesexing estan especialitzades en articles per al públic adult, per la qual cosa podran aconsellar-te i resoldre tots els teus dubtes que et sorgeixin en el moment de la compra. I si decideixes realitzar la teva compra en línia, elles també podran ajudar-te mitjançant assistència telefònica o via e-mail amb total professionalitat i amabilitat.

Lovesexing es va iniciar en el negoci en línia al 2016 i va obrir les seves dues botigues a Barcelona entre 2016 i 2017. No ha estat fins aquest mes de juny de 2018 que ha obert les seves portes també al Vallès Occidental i amb el qual aspira a continuar treballant en el concepte de botiga eròtica d'èxit com les botigues eròtiques més modernes d’Europa i Estats Units d’Amèrica.

La nova estètica de les botigues eròtiques les fa més atractives i innovadores per a un públic, cada vegada més obert i liberal, de les grans ciutats. I si a més, li sumem que a Lovesexing s'ha treballat el posicionament a Internet oferint preus competitius i productes d'alta qualitat, estem davant d'un negoci d'èxit assegurat.

Encara no coneixes els seus articles?

Contacte

  • Josep Martínez
  • 08208 - Sabadell
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@ubsabadell.com

¡CSS Válido!