Empresa del mes: GM7 Uniformes

GM7, experts en vestuari laboral

Amb 30 anys d’experiència en el sector d’uniformes de feina, GM7 proporciona roba de treball per als principals sectors: hosteleria, sanitat, perruqueria i estètica i indústria i equips de protecció individual per a les professions de més risc.

L’empresa ofereix vestuari laboral a les empreses de Sabadell que vulguin beneficiar-se del fet d’adaptar la roba dels seus treballadors a la seva professió.

 

A continuació, podràs llegir els principals avantatges de l’uniforme laboral en el desenvolupament del teu negoci.

Més higiene. Els gorros que GM7 posa a la disposició dels seus clients contribueix a la millora de la higiene de les cuines dels restaurants. Cap pèl caurà en el menjar amb aquest accessori.

A més a més, els professionals dels hospitals i els centres de salut es beneficiaran d’una higiene més gran, gràcies als teixits antibacterians amb els que es confeccionen les seves bates.

Més seguretat. GM7 compta en el seu catàleg de productes dels millors articles per protegir la salut dels teus professionals: cascos de seguretat, protectors auditius, protectors respiratoris, protectors de visió i calçat de seguretat, entre d’altres.

Disposa també de la roba laboral més adient i segura per als treballadors de la indústria, així com armilles, granotes de treball, dessuadores i altres accessoris.

Més imatge. El vestuari de treball és un gran aliat que tenen les empreses per mostrar l’estètica i la imatge que es vol projectar.

Les perruqueries i centres d’estètica que confiïn en GM7 podran enviar un missatge de professionalitat als seus clients amb una roba laboral adient per a la seva feina com pitxis, estoles, casaques, jaquetes, etc.

Són nombrosos els avantatges que obtenen totes aquelles empreses que aposten per uniformes de treball adaptats a la seva professió.

 

Per a totes aquestes companyies, GM7 n’és la millor solució.

Contacte

  • Josep Martínez
  • 08208 - Sabadell
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@ubsabadell.com

¡CSS Válido!